torstai 28. huhtikuuta 2011

Perennataimiston myymälä avataan 2.5

  
                             myymälä pullollaan perennoja :)

                      TERVETULOA !     Aukioloajat myymälän nettisivulla

Avajaisviikolla 
 

Koristeheinä uutuus   Hurmesilkkiheinä "Punainen Paroni" 5.00 
                                         Imperata cylindrica 'Red Baron'
                                         -auringon paisteessa punaisena hohtava uutuusheinä. 40 cm korkea

muita koristeheiniä    Koristekastikka     4.00
                                      - vihreävalkoraitainen 80-120 cm korkea
 
                                        Sininata                3,50
                                         -sinivihreä 15-20 cm korkea

                                        Viiruhelpi             3,50
                                         -vihreä-valkoraitainen 100 cm korkea hyvin kestävä                                                                                          perinteinen  koristeheinä  
  
Punapäivänkakkarat   2.50

                                                    Robinson Rosa
                                     
                                          Robinson Red     
                                                              


Hyvä valikoima akileijoja mm.

                                Jaloakileija Rotstern
                                                    voimakkaan punainen
                                  Siperianakileija



tiistai 19. huhtikuuta 2011

Huhtikuun tarjous

Kivasti ovat puutarhan ystävät eri puolilta maata löytäneet uuden nettikauppamme. Sen kunniaksi laitoimme näin alkutarjoukseksi toimituskulut puoleen hintaan tilauksista ,jotka tehdään huhtikuun aikana. Nyt kannattaakin käydä tutkimassa löytyisikö sinun pihaasi uusia taimia perennat.fi nettikaupasta.

Paikallisia puutarhatapahtumia on kiivaasti suunniteltu ja valmisteltu viime aikoina. Kristiinankaupunkiin on nyt kolmatta kertaa tulossa hyvän suosion saavuttanut Avoimet portit-pihatapahtuma. Tämä kannattaa puutarha-harrastajien pistää jo nyt kalenteriinsa. Kristiinankaupunkilaiset nimittäin toivottavat 11 - 12 kesäkuuta vieraat tervetulleiksi tutustumaan pihoihinsa.

Harjunpään Taimiston myymälä avataan 2.5.
Perennavalikoima on nyt laajempi kuin aiemmin. Jotain mukavaa mainitakseni otimme kokeiluun hauskan näköistä Hurmesilkkiheinää (Impereta cylinda Red Baron). Red Baron hehkuu punaisena auringon valossa :). Muutakin mukavaa on lisätty valikoimaan. Katso avajaistarjoukset täältä pääsiäisen jälkeen.


Perennapuutarhurin tarjouspäivät pidetään 14-15 toukokuuta. 
Silloin aiheena on helppohoitoinen perennapenkki. Luvassa on niksejä helppohoitoisen perennapenkin tekoon. Toki muihinkin perenna-aiheisiin kysymyksiin vastataan. Perennapuutarhurin tarjouspäivistä kirjoittelen vielä tarkemmin lähempänä tapahtumaa.


Lämpimästi tervetuloa Harjunpään Taimistolle ja perennat.fi-nettikauppaan!
terveisin Perennapuutarhuri Heidi

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Perennojen nettikauppa avattu

Eipä näyttänyt maaliskuu maata. Huhtikuuta mennään jo melko pitkällä ja vasta piha-alue ja tiet on lumettomia. Nyt sitten jännätään tuleeko tulvat. No, keväthän tulee joka tapauksessa, joko tulvien kanssa tai ilman...

Vaikka lumet ei vielä olekkaan lähteneet, niin muuta mukavaa on kyllä tapahtunut. Talven olen ahertanut perennojen nettikauppaa valmistellen. Nyt se on sitten avattu :) Lisäyksiä sinne tietty tulee vielä kun näen miten taimet on talvehtinut. Sitten tiedän voiko uudempia kokeilussa olleita  ja muita vielä listalla olevia laittaa esille.

Sysäyksen nettikaupan tekoon sain asiakkailta, jotka ovat olleet tyytyväisiä kasvattamiini perennoihin. Muutettuaan täältä päin muille paikkakunnille he halusivat edelleen pihoillensa Harjunpään Taimiston perennoja.
Oman taimiston myymälän lisäksi meidän kasvattamia taimia on saatavissa joissakin  Etelä-Pohjalaisissa taimiliikkeissä sekä useissa Pohjanmaan rannikkokaupungeissa. Nettikaupan myötä perennojemme saatavuus laajeni koko Suomen alueelle. Näin voimme palvella asiakkaitamme paremmin ja toivottaa myös uudet asiakkaat tervetulleiksi !

Nettikauppaa on mietitty huolella ja kasvien valinta onkin tehty helpoksi. Kasvupaikkavaatimukset on esitetty selkeästi taulukkona ja taulukon lisäksi siellä on muutakin tarpeellista tietoa.
Eritysesti kannattaa huomata hyvä hakutoiminto, jolla voit hakea esim, kasvupaikan valoisuuden mukaan perennoja tai vaikka kukintakuukauden mukaan.

Toivotankin kaikki vanhat ja uudet asiakkaat tervetulleiksi tutustumaan perennojen nettikauppaan  www.perennat.fi

terveisin  Heidi Eriksson